Kurser og uddannelse når du er i job

plus


Som medarbejder i en dansk virksomhed (eller med bopæl i Danmark) har du mulighed for at blive efteruddannet på arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) og i bl.a. dansk og matematik på VUC.

Vær på forkant

Som du sikkert har oplevet sker der mange nye ting på din arbejdsplads. Det kan være at du skal læse en manual på engelsk, skrive i en logbog, regne mængder og mål ud.
 
Derfor er det godt at være på forkant med udviklingen. Ved hjælp af kurser kan du sikre du er klar til nye opgaver.Det giver også en personlig tilfredsstillelse at være med til st udvikle din virksomhed.
 
Mange oplever også at blive dygtige til at hjælpe deres børn med deres lektier. Og at der åbner sig en ny verden.

Vi har kontakt med 17 skoler

VEU-center Hovedstaden og Bornholm har kontakt til de 17 VUC'ere og erhvervsskoler i området. 
 
Ring 7010 1075 eller skriv på info-veucenter@tec.dk og få et overblik over hvor du står. Og hvilke muligheder du har.
 
Når det er afklaret kan du få kontaktoplyseninger til en VEU-konsulent på den rette skole. Eller du kan blive klædt på til at søge oplysninger på denne side eller andre hjemmesider.
 
Du kan også søge og tilmelde dig AMU-kurser på denne hjemmside (se "Søg kurser" i menuen øverst på siden).
 
På "Spørg om Uddannelse" (se spørgudd) kan du finde kontaktoplysninger på VEU-konsulenter på de forskellige kursusområder. VEU-konsulenterne på kursusstederne har stor viden om deres fagområder og arbejdsmarkedet på deres områder.
 

VEU-Center Hovedstaden og Bornholm | info-veucenter@tec.dk | Stæhr Johansens vej 7 | 2000 Frederiksberg © 2017 Facebook Linkedin