AVU - Almen Voksenuddannelse

plus

AVU kan sammenlignes med folkeskolens 8., 9. og 10. klasse

a

AVU er for dig, som ønsker at genopfriske eller starte forfra med et eller flere fag. Hvis du gik tidligt ud af skolen, eller mangler nogle enkelte fag, for at blive kvalificeret til en bestemt uddannelse, så er AVU en oplagt mulighed for dig.

AVU-fag kan afsluttes med prøver. Prøverne svarer til folkeskolens afsluttende prøver og giver dig adgang til de samme uddannelser.

Adgangskrav

a

Alle, der er fyldt 18 år, kan deltage i undervisningen. Du tilmelder dig kurser på et VUC nær dig. Inden du starter på uddannelsen får du en samtale med en studievejleder. Det sikrer, at du starter dit kursus på det rigtige trin.

Undervisningen foregår fortrinsvis på VUC, men kan efter aftale også foregå på f.eks. en virksomhed. Der foregår undervisning både på daghold og på aftenhold.

Virksomhedsforløb

a

Almen voksenuddannelse – AVU – kan gennemføres på arbejdspladsen. Dette aftales med VUC.


Almen voksenuddannelse - AVU - består af en række kernefag og tilbudsfag.

Klik på overskriften nedenfor, for at se hvilke.

Kernefag

a

Tilbudsfag

a

Hvordan kommer du i gang?

a

For at komme i gang med dit AVU forløb skal du starte med at kontakte dit lokale VUC og forhøre dig om deres aktuelle fagtilbud.

Økonomi

a

Læs mere om økonomien i forbindelse med en almen voksenuddannelse her

Undervisning

a

AVU undervisning gennemføres som

  • Klasseundervisning – med flere fag
  • Holdundervisning – med et enkelt fag
  • Selvstudium

På alle VUC'er er der desuden mulighed for at deltage i værkstedsundervisning som supplement til den øvrige undervisning.

Læs mere om

a
Læs også
FVU - Forberedende voksenundervisning - er et gratis tilbud til alle voksne, i job og ledige, der vil blive bedre til... Læs mere
Deltagerbetaling på almene voksenuddannelser - AVU Almene voksenuddannelser retter sig mod at give deltagerne almene færdigheder i... Læs mere
Dansk og matematik Manglende færdigheder i dansk eller matematik kan afholde medarbejdere fra at... Læs mere
VEU-Center Hovedstaden og Bornholm | info-veucenter@tec.dk | Stæhr Johansens vej 7 | 2000 Frederiksberg | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2018 Facebook Linkedin