Vi skræddersyr kurser til din virksomheds behov - IDV

AMU-systemet er meget bredt dækkende, men nogle virksomheder har komplekse behov, som ikke kan imødekommes inden for AMU-rammerne. Vi hjælper derfor gerne med at skræddersy kurser, som er målrettet din virksomhed og dine medarbejdere.

Kursusforløb, materiale, indhold, program med videre tilpasses fuldstændigt efter jeres behov og afholdes under hensyntagen til jeres arbejdsgange - og gerne hos jer. I undgår transporttid og får mindst mulig forstyrrelse af driften.

Uddannelsesforløb med virksomhedstilpasset indhold og afholdelse på selvvalgt adresse er en oplagt mulighed for dig, som driver en travl forretning hvor der er fokus på udvikling af medarbejderstaben.

Skræddersyede kurser er ikke berettiget til VEU-godtgørelse eller anden form for kompensation. Omkostningerne betales af virksomheden.

Kom godt videre

Vi anbefaler, at du kontakter en konsulent i dit lokale VEU-center, for at få en uforpligtende snak om dine muligheder - og hvordan vi sammen kan lave et forløb, som passer til netop din virksomheds behov.
 
 

Læs også
Muligheder for virksomheden Hvis du som virksomhed går med overvejelser om at opkvalificere medarbejdere el... Læs mere
VEU-Center Hovedstaden og Bornholm | info-veucenter@tec.dk | Stæhr Johansens vej 7 | 2000 Frederiksberg | Persondatapolitik på hjemmesiden | © 2018 Facebook Linkedin